Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Orhan Pamuk isztambuli múzeuma lett a 2014-es év európai múzeuma

Az Orhan Pamuk Nobel-díjas török regényíró Az ártatlanság múzeuma című regényének tárgyi illusztrálására hivatott, azonos nevű isztambuli gyűjteményt tüntette ki a 2014-es Év Európai Múzeuma díjjal az Európai Múzeumi Fórum (EMF) nevű szervezet.

0 Tovább

Rangos dizájndíjat kapott a MúzeumCafé könyve

Az amerikai Art Directors Club rangos világversenyén úgynevezett silver cube winner díjjal, azaz ezüstkockával jutalmazták a MúzeumCafé könyvsorozat első darabját, György Péter Múzeum, a tanulóház - Múzeumelméleti esettanulmányok című tanulmánykötetét.

0 Tovább

Pagony fesztivál a Petőfi Irodalmi Múzeumban


Interaktív könyvbemutatók, színházi előadás, koncert, táncház és kedvezményes könyvvásár is várja az érdeklődőket az első, egész napos PagonyFeszten szombaton a budapesti Petőfi Irodalmi Múzeumban (PIM).

0 Tovább

Fekete István-emlékszoba és panoptikum nyílt Keszthelyen

Fekete István műveit, néhány hozzá kötődő tárgyi emlékeket, valamint a Tüskevár egykori televíziós sorozat főszereplőit mutatja be a Keszthelyen szombaton megnyílt emlékszoba és panoptikum, amelynek avatásán a regénybeli Tutajos is jelen volt.

0 Tovább

bookmixer

blogavatar

Megjelenések, regények, szakkönyvek, szerzők - ez a mixer azért van itt, hogy kikeverje neked az olvasnivalót az internetszerte legfrissebb hírekből!

Utolsó kommentek