Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ken Follett Évszázad-trilógiájában a magyar rendszerváltás is téma

A kelet-európai rendszerváltás magyarországi szálai is szerepelnek Ken Follett új regényében. Az Évszázad-trilógia befejező kötetéről, Az örökkévalóság küszöbén című könyvről, amely a világpremierrel egy időben jelent meg Magyarországon, a hazai kiadó, a Gabo szerkesztője beszélt az MTI-nek.

0 Tovább

Megjelent Kiss Gergely önéletrajzi könyve

Életem a játék címmel megjelent Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó önéletrajzi könyve, melyet a Nedbál Miklós, Dobos Sándor, Serényi Péter szerzőhármas jegyez.

0 Tovább

Megjelent Torghelle Sándor önéletrajzi könyve

Torghelle Sándor - A levegő ura címmel megjelent a 42-szeres válogatott futballista önéletrajzi könyve, amelyet Somogyi Zsolttal, a Nemzeti Sport munkatársával közösen jegyez.

0 Tovább

Rangos német díjat kapott Nádas Péter

Nádas Péter magyar írót kitüntették a német Reinhold és Carmen Würth Alapítvány irodalmi díjával, az elismerést csütörtökön adták át Stuttgartban.

0 Tovább

Könyvfesztivál - Mintegy 380 program a kínálatban

Mintegy 380 programmal várja a közönséget a XXI. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál április 24. és 27. között, az esemény díszvendége Törökország és Sofi Oksanen finn író lesz.

0 Tovább
«
12

bookmixer

blogavatar

Megjelenések, regények, szakkönyvek, szerzők - ez a mixer azért van itt, hogy kikeverje neked az olvasnivalót az internetszerte legfrissebb hírekből!

Utolsó kommentek