Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Először nyílt kiállítás Oroszországban Szolzsenyicin hagyatékából

Először nyílt kiállítás Oroszországban Alekszandr Szolzsenyicin Nobel-díjas orosz ellenzéki író hagyatékából.

0 Tovább

Megjelent az Örökbecsű limlom - Ljudmila Ulickaja utolsó könyve?

Vegyes műfajú írásokat tartalmaz Ljudmila Ulickaja Örökbecsű limlom című könyve, amelyet sokáig az utolsónak szánt a világhírű orosz szerző. A kötet fordítója, Goretity József szerint összegző jellegű munkáról van szó, Ulickaja legszemélyesebb könyvéről.

0 Tovább

Putyin és az apokalipszis: Magyarországon járt az Orosz népellenes mesék bemutatóján Dmitrij Gluhovszkij

Az ellenzék egyik utolsó szabad médiuma az irodalom maradt Oroszországban - mondta el az MTI-nek Dmitrij Gluhovszkij orosz író, aki az Európa Könyvkiadónál megjelent új könyve, az Orosz népellenes mesék bemutatójára érkezett Magyarországra.

0 Tovább

Újra megjelentek Puskin cenzúrázatlan levelei Oroszországban!

A kiadványok a 19. századi orosz költő verseit, prózai alkotásait és dramaturgiáit, valamint 1815 és 1837 közötti levelezését tartalmazzák szerkesztői és hatósági javítások, kihúzások nélkül.

0 Tovább

Egy orosz hazafi - Szolzsenyicin-kiállítás a Terror Házában

Egy orosz hazafi - Alekszandr Szolzsenyicin (1918-2008) címmel mutatja be a nagy hatású ellenzéki orosz író életművét a Terror Háza Múzeum szombaton megnyílt kiállítása.

0 Tovább
«
12

bookmixer

blogavatar

Megjelenések, regények, szakkönyvek, szerzők - ez a mixer azért van itt, hogy kikeverje neked az olvasnivalót az internetszerte legfrissebb hírekből!

Utolsó kommentek