Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Novemberben tartja első bemutatóját a Gólem Színház

Megkezdődött az évad a Gólem Színházban; a Jurányi Inkubátorházban működő társulat az idei szezonban elsőként a Szakácskönyv a túlélésért című produkciót mutatja be novemberben.

0 Tovább

Márai nyomdokán - A Színésznő címmel jelenik meg kötet

Tolnay Klári születésnapjának előestéjén, szerdán mutatják be a Deák Palotában a Márai nyomdokán - A Színésznő című kötetet, amelyben a Tolnay-emlékév alkalmából meghirdetett irodalmi pályázat nyertes alkotásai olvashatók.

0 Tovább

Román és magyar kutatók idézték fel Kolozsváron Bánffy Miklós alakját

Román és magyar kutatók idézték fel Bánffy Miklós alakját azon a konferencián, amellyel a Kolozsvári Történeti Múzeumban rendezett Bánffy-kiállítás zárul.

0 Tovább

Londoni és szentpétervári előadás a gyulai Shakespeare Fesztiválon

A londoni Shakespeare's Globe a Sok hűhó semmiért című komédiát, a szentpétervári Balti Ház Fesztivál Színház a Macbeth című tragédiát adja elő a X. Shakespeare Fesztiválon, amelyet Gyulán rendeznek július 3. és 13. között.

0 Tovább

New Yorkban színpadra állítják a Sorstalanságot

A New York-i Sohóban április 9-én bemutatják a Nobel-díjas Kertész Imre Sorstalanság című regényének színpadi változatát - közölte a The Jewish Week.

0 Tovább
«
12

bookmixer

blogavatar

Megjelenések, regények, szakkönyvek, szerzők - ez a mixer azért van itt, hogy kikeverje neked az olvasnivalót az internetszerte legfrissebb hírekből!

Utolsó kommentek