Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A világ legnagyobb könyvtárégései 2.


A könyv az egyik leggyúlékonyabb dolog. Nem csak metaforikusan, hanem a szó szoros értelmében is. A könyvtárégések végigkísérték a történelmet. Összeállításunk második része.
0 Tovább

A világ legnagyobb könyvtárégései 1.

A könyv az egyik leggyúlékonyabb dolog. Nem csak metaforikusan, hanem a szó szoros értelmében is. A könyvtárégések végigkísérték a történelmet, és napjainkban sem ritkák. Még az utobbi években is semmisültek meg felbecsülhetetlen kulturális értékek természeti katasztrófák vagy emberi erőszak miatt.

0 Tovább

Világháborús centenárium - Könyv jelent meg az asinarai börtönszigetről

A balkáni "halálmars" és az északnyugat-szardíniai Asinara börtönsziget történetéről szóló könyv jelent meg a napokban. A Szamár-sziget szellemkatonái című kötet csak az első része Margittai Gábor és kutatótársa, Major Anita Asinara-projektjének, amely nemzetközi vándorkiállítással, majd egy dokumentumfilmmel folytatódva állít emléket annak a több ezer, köztük rengeteg magyar első világháborús katonának, akik soha nem tértek vissza a szardíniai hadifogolytáborból.

0 Tovább

Seuso-kincsekről szóló kötet jelent meg

Hajdú Éva egykori miniszteri biztos, újságíró A Seuso-kincs című kötetét mutatták be szerdán Budapesten, az ÖrkényKönyvesboltban.

0 Tovább

A rendszerváltásról szóló könyveket mutattak be Lakiteleken

A rendszerváltást feldolgozó három könyvet mutattak be csütörtökön Lakiteleken, a Kárpát-medencei Szabadegyetemen, mindhárom kötet a Rendszerváltás Történetét Kutató Intézet és Archívum (Retörki) gondozásában készült el.

0 Tovább
«
12

bookmixer

blogavatar

Megjelenések, regények, szakkönyvek, szerzők - ez a mixer azért van itt, hogy kikeverje neked az olvasnivalót az internetszerte legfrissebb hírekből!

Utolsó kommentek