Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mihály Tamás megírta saját Omega-sztoriját

Basszus! Omega! Egy életre szól címmel könyvet írt Mihály Tamás, az Omega együttes basszusgitárosa. A sztorikat és számos fotót tartalmazó mű felidézi a sikeres zenekar elmúlt évtizedeinek legfontosabb eseményeit.

0 Tovább

Megnyílt a Zsidó Nyári Fesztivál

A magyarországi antiszemitizmus erősödéséről beszélt Fischer Ádám karmester a Zsidó Nyári Fesztivál vasárnap esti megnyitóján, a Dohány utcai zsinagógában.

0 Tovább

Bemutatták Ókovács Szilveszter zenekritika-kötetét

Kritikám alul. 365 - Minden lapra egy zene címmel jelent meg Ókovács Szilveszter új kötete, amely a szerző több mint egy tucat orgánumban 2001 óta közreadott zenei kritikáiból válogat. A könyvet szerdán mutatták be Budapesten.

0 Tovább

Hobo: lemez Ady-versekkel, koncertek a Vadászat jubileumán

A föltámadás szomorúsága címmel Ady Endre verseiből és Fekete-Kovács Kornél zenéivel készített lemezt Hobo (Földes László). Az MTI-nek arról is beszélt, hogy a Hobo és Bandájával a közeljövőben többször koncertezik a 30 éve megjelent Vadászat című album anyagával.

0 Tovább

Lovasi Andrásról írt könyvet Lévai Balázs

Könyvet írt Lovasi Andrásról (Kispál és a Borz, Kiscsillag), a magyar rockzene elmúlt negyedszázadának egyik legfontosabb alakjáról Lévai Balázs televíziós szerkesztő, rendező, műsorvezető. A Lovasi - Idáig tudom a történetet című kötetet a Libri Kiadó jelentette meg.

0 Tovább
«
12

bookmixer

blogavatar

Megjelenések, regények, szakkönyvek, szerzők - ez a mixer azért van itt, hogy kikeverje neked az olvasnivalót az internetszerte legfrissebb hírekből!

Utolsó kommentek