Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Megjelent az év sikerkönyve!

Végre megjelent George B. Marwell Világok útvesztője című kötete!

0 Tovább

Világháborús centenárium - Könyv jelent meg az asinarai börtönszigetről

A balkáni "halálmars" és az északnyugat-szardíniai Asinara börtönsziget történetéről szóló könyv jelent meg a napokban. A Szamár-sziget szellemkatonái című kötet csak az első része Margittai Gábor és kutatótársa, Major Anita Asinara-projektjének, amely nemzetközi vándorkiállítással, majd egy dokumentumfilmmel folytatódva állít emléket annak a több ezer, köztük rengeteg magyar első világháborús katonának, akik soha nem tértek vissza a szardíniai hadifogolytáborból.

0 Tovább

Mihály Tamás megírta saját Omega-sztoriját

Basszus! Omega! Egy életre szól címmel könyvet írt Mihály Tamás, az Omega együttes basszusgitárosa. A sztorikat és számos fotót tartalmazó mű felidézi a sikeres zenekar elmúlt évtizedeinek legfontosabb eseményeit.

0 Tovább

Anthony Horowitz írja a következő Bond-regényt

A korábban Sherlock Holmest is újjáélesztő Anthony Horowitz brit bestsellerszerző írja a következő James Bond-regényt a Fleming-hagyaték megbízásából - számolt be róla a BBC News.

0 Tovább

Az iskolai erőszakról szóló bestseller jelent meg magyarul

Magyarul is megjelent a diákok körében tapasztalható megfélemlítésről szóló nemzetközi bestseller, a Zaklatók, áldozatok, szemlélők: az iskolai erőszak, amelynek szerzője, Barbara Coloroso, a gyereknevelés világszerte elismert szakértője szemléletváltást sürget a jelenséggel kapcsolatban.

0 Tovább

bookmixer

blogavatar

Megjelenések, regények, szakkönyvek, szerzők - ez a mixer azért van itt, hogy kikeverje neked az olvasnivalót az internetszerte legfrissebb hírekből!

Utolsó kommentek