Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Stalker- Nyolc év a szovjet cenzúrával szemben

Sci-fi

Nyolc év a szovjet cenzúrával szemben

Megjelent Arkagyij és Borisz Sztrugackij a Stalker - Piknik az árokparton című klasszikusa, melyet most először vehet kézbe cenzúrázatlanul az olvasó. A kötet a regény mellett a belőle merítő Tarkovszkij film irodalmi forgatókönyvének egyik korai változatát is tartalmazza, az utószóban pedig a testvérpár és a szovjet cenzúra nyolc éven át tartó párharca elevenedik meg.
0 Tovább

Az utolsó gyarmat- Perry, Sagan, és a vulkáni dilemma

Végre a kezükbe vehetik a John Scalzi-rajongók Az utolsó gyarmatot is, melyből kiderül, mi lesz az emberiség és a Gyarmati Szövetség sorsa. Vajon John Perry és Jane Sagan képes lesz megmenteni fajunkat, vagy a Konklávé győzedelmeskedik és egyetlen ember sem marad életben az univerzumban?

0 Tovább

A világhálón bárki sikeres lehet: sztárokat is teremt a self publishing

Az elektronikus eszközökön olvasható e-könyvek eladása az Egyesült Államokban már meghaladta a 20 százalékot, ennek azonban már több mint egyharmada (36 százaléka) úgynevezett self publishing (saját kiadás). Az utóbbi aránya a brit piacon 12 százalék. E kiadványforma megjelent a német könyvpiacon is, a művek száma egyre növekszik. A nagynevű német kiadók a fokozódó nyomásnak engedve adnak teret a saját kiadásnak, ha nem is értékes márkanevük alatt.

0 Tovább

bookmixer

blogavatar

Megjelenések, regények, szakkönyvek, szerzők - ez a mixer azért van itt, hogy kikeverje neked az olvasnivalót az internetszerte legfrissebb hírekből!

Utolsó kommentek