Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Anthony Horowitz írja a következő Bond-regényt

A korábban Sherlock Holmest is újjáélesztő Anthony Horowitz brit bestsellerszerző írja a következő James Bond-regényt a Fleming-hagyaték megbízásából - számolt be róla a BBC News.

0 Tovább

Az iskolai erőszakról szóló bestseller jelent meg magyarul

Magyarul is megjelent a diákok körében tapasztalható megfélemlítésről szóló nemzetközi bestseller, a Zaklatók, áldozatok, szemlélők: az iskolai erőszak, amelynek szerzője, Barbara Coloroso, a gyereknevelés világszerte elismert szakértője szemléletváltást sürget a jelenséggel kapcsolatban.

0 Tovább

Novemberben tartja első bemutatóját a Gólem Színház

Megkezdődött az évad a Gólem Színházban; a Jurányi Inkubátorházban működő társulat az idei szezonban elsőként a Szakácskönyv a túlélésért című produkciót mutatja be novemberben.

0 Tovább

Ken Follett Évszázad-trilógiájában a magyar rendszerváltás is téma

A kelet-európai rendszerváltás magyarországi szálai is szerepelnek Ken Follett új regényében. Az Évszázad-trilógia befejező kötetéről, Az örökkévalóság küszöbén című könyvről, amely a világpremierrel egy időben jelent meg Magyarországon, a hazai kiadó, a Gabo szerkesztője beszélt az MTI-nek.

0 Tovább

Seuso-kincsekről szóló kötet jelent meg

Hajdú Éva egykori miniszteri biztos, újságíró A Seuso-kincs című kötetét mutatták be szerdán Budapesten, az ÖrkényKönyvesboltban.

0 Tovább

bookmixer

blogavatar

Megjelenések, regények, szakkönyvek, szerzők - ez a mixer azért van itt, hogy kikeverje neked az olvasnivalót az internetszerte legfrissebb hírekből!

Utolsó kommentek