Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Könyvfesztivál - Több mint hatvanezer látogató az idei rendezvényen

A változékony időjárás ellenére idén is több mint 60 ezren látogattak ki a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválra, amelynek szombatja minden idők leglátogatottabb napja lett - közölte vasárnap az MTI-vel a rendezvényt szervező Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése (MKKE).

0 Tovább

Könyvfesztivál - Csütörtökön nyílik Európa "legnagyobb könyvesboltja"

Magyarország európai uniós csatlakozásának 10., az első világháború kitörésének 100., a berlini fal leomlásának 25. és a holokauszt 70. évfordulójáról is megemlékezik a csütörtökön kezdődő XXI. Budapesti NemzetköziKönyvfesztivál, amelyen 35 ország több mint hatvan szerzője, valamint mintegy 450 magyar író vesz részt.

0 Tovább

Könyvfesztivál - Mitch Winehouse: a lányom elbűvölő tehetség volt

"Elbűvölő tehetség volt a lányom, szerettem volna, ha minél többen megismerik, megértik, hogyan élt a hétköznapokon, ezért írtam könyvet róla" - mondta Mitch Winehouse, a három évvel ezelőtt tragikus körülmények között elhunyt világhírű brit énekesnő, Amy Winehouse édesapja az MTI-nek Londonból adott telefoninterjúban.

0 Tovább

Könyvfesztivál - Mintegy 380 program a kínálatban

Mintegy 380 programmal várja a közönséget a XXI. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál április 24. és 27. között, az esemény díszvendége Törökország és Sofi Oksanen finn író lesz.

0 Tovább

Megnyitották a Lipcsei Könyvvásárt

Megnyitották szerda este a Lipcsei Könyvvásárt, a német nyelvterület legnagyobb irodalmi közönségfesztiválját, az ünnepségen átadták az Európai Egyetértés Lipcsei Könyvdíját, amelyet Pankaj Mishra indiai szerző kapott meg.

0 Tovább

bookmixer

blogavatar

Megjelenések, regények, szakkönyvek, szerzők - ez a mixer azért van itt, hogy kikeverje neked az olvasnivalót az internetszerte legfrissebb hírekből!

Utolsó kommentek