Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nem tárgyalja a Sherlock Holmes-művek szerzői jogi ügyét az amerikai legfelsőbb bíróság

Az Egyesült Államok legfelsőbb bírósága nem fogadja be a keresetet, amelyet Sir Arthur Conan Doyle skót író örökösei nyújtottak be annak érdekében, hogy megakadályozzák egy Sherlock Holmes-művekre épülő könyv megjelenését.

0 Tovább

Eltűnt a pad, amelyen a Csillagainkban a hiba szerelmesei ültek Amszterdamban

Nyoma veszett annak az utcai padnak, amelyen a Csillagainkban a hiba című tinédzserrománc szerelmesei ültek a film amszterdami jeleneteiben.

0 Tovább

Negyvenötezer könyvet ajándékoz New York diákjainak egy amerikai sikeríró

Negyvenötezer példányt ajándékoz saját könyveiből több mint 300 New York-i iskola diákjainak James Patterson amerikai bestselleríró, hogy olvasásra sarkallja a kisiskolásokat a nyári szünetben.

0 Tovább

Könyvfesztivál - Mitch Winehouse: a lányom elbűvölő tehetség volt

"Elbűvölő tehetség volt a lányom, szerettem volna, ha minél többen megismerik, megértik, hogyan élt a hétköznapokon, ezért írtam könyvet róla" - mondta Mitch Winehouse, a három évvel ezelőtt tragikus körülmények között elhunyt világhírű brit énekesnő, Amy Winehouse édesapja az MTI-nek Londonból adott telefoninterjúban.

0 Tovább

J. K. Rowlingnak újabb krimije jelenik meg álnéven


Újabb krimije jelenik meg Robert Galbraith álnéven a Harry Potter-regényfolyam szerzőjének, J. K. Rowlingnak - számolt be róla a The Guardian című brit napilap.

0 Tovább

bookmixer

blogavatar

Megjelenések, regények, szakkönyvek, szerzők - ez a mixer azért van itt, hogy kikeverje neked az olvasnivalót az internetszerte legfrissebb hírekből!

Utolsó kommentek