Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az örménykérdéssel foglalkozik Flesch István újságíró legújabb könyve

Örmények, törökök, kurdok - Az 1915-ös örmény katasztrófa és a mai Törökország címmel jelent meg Flesch István újságírónak, a Magyar Távirati Iroda nyugalmazott munkatársának, volt külpolitikai főszerkesztőjének Törökországgal foglalkozó negyedik könyve a Corvina Kiadó gondozásában.

0 Tovább

Újra megjelentek Puskin cenzúrázatlan levelei Oroszországban!

A kiadványok a 19. századi orosz költő verseit, prózai alkotásait és dramaturgiáit, valamint 1815 és 1837 közötti levelezését tartalmazzák szerkesztői és hatósági javítások, kihúzások nélkül.

0 Tovább

Új James Bond könyv jelenik meg Angliában!

boyd.jpg

A héten jelenik meg Nagy-Britanniában a Solo (Egyedül) című regény, amelyben William Boyd író egy kontinenseket átszövő ügy felgöngyölítésére küldi az örökifjú és halhatatlan brit titkosügynök.

0 Tovább

Mint gyom a füvet - megjelent Jevgenyij Popov kötete, a Vodkára vodkát

Az orosz regény a hetvenes években feltörő új hullámának jeles képviselője, Jevgenyij Popov (1946) csekély kivétellel a peresztrojka előtti elbeszéléseit imigyen píárolja Esterházy Péter a hátsó borítón: "Vigyázat! Ha elkezdi, nem tudja abbahagyni."

0 Tovább

Zsigeri realizmus: Roberto Bolano harmadik könyve is magyarul!


Gabriel García Márquez óta a legfontosabb latin-amerikai író - jelentette ki a San Francisco Chronicle kritikusa a hatvan évvel ezelőtt született és tíz esztendővel ezelőtt meghalt Roberto Bolanóról, akinek immáron harmadik regénye jelent meg most magyarul.

0 Tovább

bookmixer

blogavatar

Megjelenések, regények, szakkönyvek, szerzők - ez a mixer azért van itt, hogy kikeverje neked az olvasnivalót az internetszerte legfrissebb hírekből!

Utolsó kommentek