Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mentsd meg Kennedyt! - Stephen King a múltban járt

Mi lett volna, ha John F. Kennedyt nem gyilkolják meg ötven évvel ezelőtt? Ezzel a gondolattal játszott el Stephen King időutazós regényében, amelyből a The Independent most részletet közölt az elnök halálának közelgő évfordulója alkalmából.

0 Tovább

Sikeres Gárdonyi-emlékév: Egri csillagok képregény, időkapszula, könyvmegjelenések

Az országos Gárdonyi-emléknap előtt, szerdán mutatták be Egerben az Egri csillagok című kifestőkönyvet, valamint a Gárdonyi-mű képregény-változatát.

0 Tovább

Irodalmi remix és interaktív kiállítás Albert Camus emlékére

Irodalmi remix előadással és interaktív kiállítással ünneplik Albert Camus Nobel-díjas francia író, filozófus születésének 100. évfordulóját csütörtökön a Budapesti Francia Intézetben.

0 Tovább

Franz Kafka-programok az író születésének 130. évfordulóján

Kafka-variációk címmel programsorozatot rendez kedden és szerdán az író születésének 130. évfordulója alkalmából a budapesti Osztrák Kulturális Fórum, a Cseh Centrum és a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár.

0 Tovább

A 75 éve elhunyt Karinthy Frigyesre emlékeznek

Közös programmal emlékezik a 75 éve meghalt Karinthy Frigyes íróra a Petőfi Irodalmi Múzeum és a Hadik Kávéház októberben.

0 Tovább
12
»

bookmixer

blogavatar

Megjelenések, regények, szakkönyvek, szerzők - ez a mixer azért van itt, hogy kikeverje neked az olvasnivalót az internetszerte legfrissebb hírekből!

Utolsó kommentek