Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Anyaportré, családregény és receptgyűjtemény Dés Mihály új könyvében

Édesanyja, az ezerarcú Sütimama portréját festi meg a 77 pesti recept - gasztronómiai anyaregény című új könyvében Dés Mihály. A szerző az MTI-nek elmondta: a Corvina Kiadónál megjelent könyv családregény, anekdotákkal teletűzdelt képeskönyv és megbízható szakácskönyv egyben.

0 Tovább

Már lehet szavazni a tavalyi év legjobb könyvére

Elindult hétfőn a tavalyi év legjobb köteteit kereső Aranykönyv díj közönségszavazása - közölték a szervezők az MTI-vel.

0 Tovább

Megnyitották a Lipcsei Könyvvásárt

Megnyitották szerda este a Lipcsei Könyvvásárt, a német nyelvterület legnagyobb irodalmi közönségfesztiválját, az ünnepségen átadták az Európai Egyetértés Lipcsei Könyvdíját, amelyet Pankaj Mishra indiai szerző kapott meg.

0 Tovább

Ismét Krasznahorkai-mű a legjobb szépirodalmi fordítás díjának esélyesei között Amerikában

Krasznahorkai László Seiobo járt odalent című kötetének amerikai kiadása is szerepel a legjobb fordítás díjára jelölt szépirodalmi művek hosszú listáján. Tavaly a magyar szerző Sátántangójának fordítása is díjazott lett.

0 Tovább

Gárdonyi Gézával foglalkozik a Magyar Napló új különszáma



Gárdonyi Gézát komplex módon, íróként és emberként is igyekszik bemutatni a Magyar Napló időszakos kiadványa, az Irodalmi Magazin most megjelent száma - mondta el Berecz Mátyás, az egri Dobó István Vármúzeum igazgatója a magazin keddi sajtóbemutatóján az egri várban.

0 Tovább

bookmixer

blogavatar

Megjelenések, regények, szakkönyvek, szerzők - ez a mixer azért van itt, hogy kikeverje neked az olvasnivalót az internetszerte legfrissebb hírekből!

Utolsó kommentek