Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pagony fesztivál a Petőfi Irodalmi Múzeumban


Interaktív könyvbemutatók, színházi előadás, koncert, táncház és kedvezményes könyvvásár is várja az érdeklődőket az első, egész napos PagonyFeszten szombaton a budapesti Petőfi Irodalmi Múzeumban (PIM).

0 Tovább

A költészet napja - Újra Versmaraton a Thália Színházban

Mintegy 70 kortárs költő olvassa fel verseit a Thália Színház Mikroszínpadán április 11-én, a költészet napján szervezett negyedik Versmaratonon; az egész napos programba az idén a középiskolásokat is bevonják.

0 Tovább

Idén is meghirdették a Janikovszky Éva meseíró pályázatot

"Az úgy volt…" címmel idén is meghirdette a Janikovszky Éva meseíró pályázatot a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár (FSZEK) és a Móra Könyvkiadó. A tizenegyedik alkalommal kiírt megmérettetésre április 27-ig várják a 7-16 évesek munkáit.

0 Tovább

New Yorkban színpadra állítják a Sorstalanságot

A New York-i Sohóban április 9-én bemutatják a Nobel-díjas Kertész Imre Sorstalanság című regényének színpadi változatát - közölte a The Jewish Week.

0 Tovább

Ma van a nemzetközi gyermekkönyvnap

Ma van a nemzetközi gyermekkönyvnap, amelyet író-olvasó találkozóval, könyvbemutatóval és meseolvasással ünnepelnek Magyarországon is több helyszínen.

0 Tovább

bookmixer

blogavatar

Megjelenések, regények, szakkönyvek, szerzők - ez a mixer azért van itt, hogy kikeverje neked az olvasnivalót az internetszerte legfrissebb hírekből!

Utolsó kommentek