Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Londoni és szentpétervári előadás a gyulai Shakespeare Fesztiválon

A londoni Shakespeare's Globe a Sok hűhó semmiért című komédiát, a szentpétervári Balti Ház Fesztivál Színház a Macbeth című tragédiát adja elő a X. Shakespeare Fesztiválon, amelyet Gyulán rendeznek július 3. és 13. között.

0 Tovább

Könyvfesztivál - Több mint hatvanezer látogató az idei rendezvényen

A változékony időjárás ellenére idén is több mint 60 ezren látogattak ki a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválra, amelynek szombatja minden idők leglátogatottabb napja lett - közölte vasárnap az MTI-vel a rendezvényt szervező Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése (MKKE).

0 Tovább

Könyvfesztivál - Csütörtökön nyílik Európa "legnagyobb könyvesboltja"

Magyarország európai uniós csatlakozásának 10., az első világháború kitörésének 100., a berlini fal leomlásának 25. és a holokauszt 70. évfordulójáról is megemlékezik a csütörtökön kezdődő XXI. Budapesti NemzetköziKönyvfesztivál, amelyen 35 ország több mint hatvan szerzője, valamint mintegy 450 magyar író vesz részt.

0 Tovább

Könyvfesztivál - Mitch Winehouse: a lányom elbűvölő tehetség volt

"Elbűvölő tehetség volt a lányom, szerettem volna, ha minél többen megismerik, megértik, hogyan élt a hétköznapokon, ezért írtam könyvet róla" - mondta Mitch Winehouse, a három évvel ezelőtt tragikus körülmények között elhunyt világhírű brit énekesnő, Amy Winehouse édesapja az MTI-nek Londonból adott telefoninterjúban.

0 Tovább

Pintér Béla kapja az Artisjus Irodalmi Nagydíjat

Drámák című gyűjteményes kötetéért Pintér Béla veheti át az Artisjus Irodalmi Nagydíjat, az irodalmi díjakat pedig Tompa Andrea, Takács Zsuzsa és Havasréti József kapják; az elismeréseket április 23-án adják át a szervezet budapesti székházában.

0 Tovább

bookmixer

blogavatar

Megjelenések, regények, szakkönyvek, szerzők - ez a mixer azért van itt, hogy kikeverje neked az olvasnivalót az internetszerte legfrissebb hírekből!

Utolsó kommentek