Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Könyvhét - Lovas ildikó szerint "nem könnyű regény" a legújabb könyve

Lovas Ildikó szerint "nem könnyű regény" legújabb könyve, a Cenzúra alatti című kötet, amely bizonyos szempontból a korábbi, Leni Riefenstahlról is szóló A kis kavics című könyvének "a másik oldala". Fontosnak tartotta, hogy megnézze, egészen pontosan mi is történt a magyar társadalomban az 1930-as években.

0 Tovább

Hobo: lemez Ady-versekkel, koncertek a Vadászat jubileumán

A föltámadás szomorúsága címmel Ady Endre verseiből és Fekete-Kovács Kornél zenéivel készített lemezt Hobo (Földes László). Az MTI-nek arról is beszélt, hogy a Hobo és Bandájával a közeljövőben többször koncertezik a 30 éve megjelent Vadászat című album anyagával.

0 Tovább

Felolvasások, koncertek és különleges programok a Margó Irodalmi Fesztiválon

Felolvasások, koncertek és különleges programok is várják a közönséget a Margó Irodalmi Fesztiválon, amelyet június 11. és 15. között rendeznek meg Budapesten.

0 Tovább

Elkezdődött az Ünnepi Könyvhét Kolozsváron

Kolozsváron Kelemen Hunor romániai kulturális miniszter nyitotta meg az Ünnepi Könyvhét vasárnapig tartó rendezvénysorozatát a városközpontban álló Bánffy palota udvarában.

0 Tovább

Románia egyik legnagyobb könyvvásárán mutatkozik be a Duna Lounge

Románia egyik legnagyobb könyvvásárán, a Bookfesten mutatják be a Duna-térség kulturális összefüggéseivel foglalkozó Donau Lounge projektet, amelynek meghirdetett célja a dunai országok kulturális együttműködésének erősítése.

0 Tovább

bookmixer

blogavatar

Megjelenések, regények, szakkönyvek, szerzők - ez a mixer azért van itt, hogy kikeverje neked az olvasnivalót az internetszerte legfrissebb hírekből!

Utolsó kommentek