Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Orhan Pamuk isztambuli múzeuma lett a 2014-es év európai múzeuma

Az Orhan Pamuk Nobel-díjas török regényíró Az ártatlanság múzeuma című regényének tárgyi illusztrálására hivatott, azonos nevű isztambuli gyűjteményt tüntette ki a 2014-es Év Európai Múzeuma díjjal az Európai Múzeumi Fórum (EMF) nevű szervezet.

0 Tovább

Román és magyar kutatók idézték fel Kolozsváron Bánffy Miklós alakját

Román és magyar kutatók idézték fel Bánffy Miklós alakját azon a konferencián, amellyel a Kolozsvári Történeti Múzeumban rendezett Bánffy-kiállítás zárul.

0 Tovább

Kányádi Sándor költőt köszöntötték 85. születésnapján

Az idén 85 esztendős Kányádi Sándor Kossuth-díjas költőt köszöntötték barátai, pályatársai és tisztelői születésnapja alkalmából kedden a budapesti Petőfi Irodalmi Múzeumban (PIM).

0 Tovább

Megjelent Szalóki Ági Körforgás című zenés könyve

Többek között József Attila, Tamkó Sirató Károly, Szabó T. Anna, Erdős Virág, Jónás Tamás és Garaczi László szövegei kaptak helyet Szalóki Ági új, Körforgás című zenés könyvében, amely a Kolibri Kiadó és a Tomtom Records gondozásában jelent meg.

0 Tovább

Kun Árpádé az idei Aegon Művészeti Díj

Kun Árpád kapta Boldog Észak című művéért idén az Aegon Művészeti Díjat és a vele járó nettó hárommillió forintot - közölték a szervezők a szerdai díjátadó gálát követően az MTI-vel.

0 Tovább

bookmixer

blogavatar

Megjelenések, regények, szakkönyvek, szerzők - ez a mixer azért van itt, hogy kikeverje neked az olvasnivalót az internetszerte legfrissebb hírekből!

Utolsó kommentek