Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Eltűnt a pad, amelyen a Csillagainkban a hiba szerelmesei ültek Amszterdamban

Nyoma veszett annak az utcai padnak, amelyen a Csillagainkban a hiba című tinédzserrománc szerelmesei ültek a film amszterdami jeleneteiben.

0 Tovább

A lengyelországi Wroclaw lesz a könyv világfővárosa 2016-ban

A lengyelországi Wroclawot nyilvánította a könyv világfővárosává a 2016-os évre az ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezete, az UNESCO.

0 Tovább

Negyvenötezer könyvet ajándékoz New York diákjainak egy amerikai sikeríró

Negyvenötezer példányt ajándékoz saját könyveiből több mint 300 New York-i iskola diákjainak James Patterson amerikai bestselleríró, hogy olvasásra sarkallja a kisiskolásokat a nyári szünetben.

0 Tovább

Gelencsér Gábor könyve "izgalmas kalandregény" a magyar film fél évszázadáról

Gelencsér Gábor Az eredendő máshol - Magyar filmes szólamok című tanulmánykötete a magyar film utóbbi fél évszázadának "izgalmas kalandregényeként" olvasható - mondta el Hirsch Tibor filmtörténész az 85. Ünnepi Könyvhétre megjelent könyvről.

0 Tovább

Rambo és Nagy László találkozásával kezdődik ma a Margó Irodalmi Fesztivál

Rambo Nagy Lászlóval, az irodalom a zenével és a tánccal, az olvasó pedig olyan kortárs írókkal, költőkkel találkozhat Budapesten a ma kezdődő, ötnapos Margó Irodalmi Fesztiválon, mint Esterházy Péter, Háy János, Grecsó Krisztián, Tóth Krisztina vagy Závada Pál.

0 Tovább

bookmixer

blogavatar

Megjelenések, regények, szakkönyvek, szerzők - ez a mixer azért van itt, hogy kikeverje neked az olvasnivalót az internetszerte legfrissebb hírekből!

Utolsó kommentek