Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

J.K. Rowling: "Nem Ronnal kellett volna összehozni Hermione-t"


London, 2014. február 2., vasárnap (MTI) - Hibás döntés volt, hogy a Harry Potter-regényfolyam hősnője, Hermione Granger az eposz végén nem Harryvel, hanem barátjával, Ron Weasleyvel kelt egybe - ezt a példátlan sikerű sorozat szerzője ismeri el egy hamarosan megjelenő interjúban.

0 Tovább

Megjelent Babiczky Tibor első regénye


Budapest, 2014. január 30., csütörtök (MTI) - Megjelent Babiczky Tibor első regénye Magas tenger címmel a Magvető Kiadónál. A főként költőként ismert szerző 180 oldalas könyve egy nyomozóról szól, aki saját bűntudatának eredetét kutatja.

0 Tovább

Eddig ismeretlen Szapphó versekre találtak

Egy oxfordi tudós azt állítja, hogy most fedeztek fel kettő verset, amelyek kétségtelenül az antik költőnő, Szapphó alkotásai.

0 Tovább

Versünnep - Vers- és prózamondó fesztivál a család európai éve jegyében


Budapest, 2014. január 29., szerda (MTI) - A család európai éve jegyében, egyúttal az I. világháború kitörésének 100. évfordulója alkalmából rendez vers- és prózamondó fesztivált a Versünnep Alapítvány és a Bánffy György Kulturális Szalon.

0 Tovább

75 éve hunyt el William Butler Yeats

William Butler Yeats, Nobel-díjas költő a 20. századi irodalom egyik legkiemelkedőbb alakja volt.

0 Tovább

bookmixer

blogavatar

Megjelenések, regények, szakkönyvek, szerzők - ez a mixer azért van itt, hogy kikeverje neked az olvasnivalót az internetszerte legfrissebb hírekből!

Utolsó kommentek