Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Megnyílt a Frankfurti Könyvvásár

A díszvendég Finnország nemzeti standján tartott ünnepséggel megnyílt kedden a 66. Frankfurti Könyvvásár, a világ legnagyobb könyvszakmai találkozója.

0 Tovább

Megnyílt a Zsidó Nyári Fesztivál

A magyarországi antiszemitizmus erősödéséről beszélt Fischer Ádám karmester a Zsidó Nyári Fesztivál vasárnap esti megnyitóján, a Dohány utcai zsinagógában.

0 Tovább

Gárdonyi irodalmi fesztivál kezdődik Egerben

A II. Gárdonyi Géza Irodalmi Fesztivált csütörtöktől vasárnapig rendezik meg Egerben, ahol koncertek, irodalmi műsorok és irodalmi játszóházak színesítik a programot, vasárnap pedig születésnapi kerti ünnepélyt tartanak az író házában - tájékoztatta az MTI-t a szervező Dobó István Vármúzeum munkatársa kedden.

0 Tovább

Korabeli cikkek alapján idézi fel a békeidők utolsó napjait Gerő András új könyve

A Merénylettől hadüzenetig című kötet a történelmi Magyarország területéről származó, 60 sajtótermék cikkei alapján készült szövegválogatás, amely a Ferenc Ferdinánd és felesége ellen 1914. június 28-án elkövetett merénylet, majd a Monarchia, 1914. július 28-i hadüzenete között eltelt 31 nap történéseit dolgozza fel a korabeli közhangulat és közérdeklődés alapján - mondta el a kötetet szerkesztő Gerő András történész az MTI-nek.

0 Tovább

Könyvhét - Megnyílt a budapesti rendezvény

Megnyílt a 85. Ünnepi Könyvhét és a 13. Gyermekkönyvnapok budapesti eseménysorozata csütörtökön a Vörösmarty téren. A rendezvényt megnyitó Spiró György Kossuth-díjas író azt hangsúlyozta: a jelen korban a szépirodalom az egyetlen megbízható emlékezetünk.

0 Tovább
«
123

bookmixer

blogavatar

Megjelenések, regények, szakkönyvek, szerzők - ez a mixer azért van itt, hogy kikeverje neked az olvasnivalót az internetszerte legfrissebb hírekből!

Utolsó kommentek