Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Anthony Horowitz írja a következő Bond-regényt

A korábban Sherlock Holmest is újjáélesztő Anthony Horowitz brit bestsellerszerző írja a következő James Bond-regényt a Fleming-hagyaték megbízásából - számolt be róla a BBC News.

0 Tovább

Eltűnt a pad, amelyen a Csillagainkban a hiba szerelmesei ültek Amszterdamban

Nyoma veszett annak az utcai padnak, amelyen a Csillagainkban a hiba című tinédzserrománc szerelmesei ültek a film amszterdami jeleneteiben.

0 Tovább

Gelencsér Gábor könyve "izgalmas kalandregény" a magyar film fél évszázadáról

Gelencsér Gábor Az eredendő máshol - Magyar filmes szólamok című tanulmánykötete a magyar film utóbbi fél évszázadának "izgalmas kalandregényeként" olvasható - mondta el Hirsch Tibor filmtörténész az 85. Ünnepi Könyvhétre megjelent könyvről.

0 Tovább

Románia egyik legnagyobb könyvvásárán mutatkozik be a Duna Lounge

Románia egyik legnagyobb könyvvásárán, a Bookfesten mutatják be a Duna-térség kulturális összefüggéseivel foglalkozó Donau Lounge projektet, amelynek meghirdetett célja a dunai országok kulturális együttműködésének erősítése.

0 Tovább

Több mint 60 év múltán megjelent Charlie Chaplin egyetlen regénye

London/Budapest, 2014. február 4., kedd (MTI) - Megírása után több mint 60 évvel először jelent meg Charlie Chaplin egyetlen regénye, amelyből a filmcsillag utolsó jelentős alakításának tartott Rivaldafény című film készült.

0 Tovább
«
12

bookmixer

blogavatar

Megjelenések, regények, szakkönyvek, szerzők - ez a mixer azért van itt, hogy kikeverje neked az olvasnivalót az internetszerte legfrissebb hírekből!

Utolsó kommentek