Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Anthony Horowitz írja a következő Bond-regényt

A korábban Sherlock Holmest is újjáélesztő Anthony Horowitz brit bestsellerszerző írja a következő James Bond-regényt a Fleming-hagyaték megbízásából - számolt be róla a BBC News.

0 Tovább

Ken Follett Évszázad-trilógiájában a magyar rendszerváltás is téma

A kelet-európai rendszerváltás magyarországi szálai is szerepelnek Ken Follett új regényében. Az Évszázad-trilógia befejező kötetéről, Az örökkévalóság küszöbén című könyvről, amely a világpremierrel egy időben jelent meg Magyarországon, a hazai kiadó, a Gabo szerkesztője beszélt az MTI-nek.

0 Tovább

Napvilágra kerültek a Karcsi és a csokoládégyár című regény kimaradt részei

Roald Dahl Karcsi és a csokoládégyár című gyermekregényének egy kimaradt fejezetét és eddig nem ismert szereplőit mutatta be a néhai író hagyatékának kezelője. Dahl klasszikusa idén októberben ünnepli megjelenésének 50. évfordulóját.

0 Tovább

Kétszázhetvenötezer fontért árulják Dickens regényének dedikált példányát

Kétszázhetvenötezer fontért (108 millió forint) árulják Charles Dickens a Két város regénye (A Tale of Two Cities) című könyvének egyik dedikált példányát, amelyet írótársának, George Eliotnak címzett a híres angol író.

0 Tovább

Nyílt levélben szólította fel a vita befejezésére az Amazon.com-ot több száz író

Nyílt levélben szólította fel több mint kilencszáz író az Amazon.com webáruházat, hogy vessen véget a Hachette könyvkiadóval folytatott elektronikus könyvvitának, amely véleményük szerint nem csupán a szerzőket, hanem az olvasókat is rosszul érinti.

0 Tovább
«
123

bookmixer

blogavatar

Megjelenések, regények, szakkönyvek, szerzők - ez a mixer azért van itt, hogy kikeverje neked az olvasnivalót az internetszerte legfrissebb hírekből!

Utolsó kommentek