Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hiánypótló monográfia jelent meg Johannes Brahmsról

Hiánypótló monográfia jelent meg Johannes Brahmsról a világhírű német bariton, Dietrich Fischer-Dieskau tollából. A Holnap Kiadó gondozásában kiadott kötetet hétfőn mutatták be a Pesti Vigadóban.

0 Tovább

Megjelent Szalóki Ági Körforgás című zenés könyve

Többek között József Attila, Tamkó Sirató Károly, Szabó T. Anna, Erdős Virág, Jónás Tamás és Garaczi László szövegei kaptak helyet Szalóki Ági új, Körforgás című zenés könyvében, amely a Kolibri Kiadó és a Tomtom Records gondozásában jelent meg.

0 Tovább

Könyvfesztivál - Mitch Winehouse: a lányom elbűvölő tehetség volt

"Elbűvölő tehetség volt a lányom, szerettem volna, ha minél többen megismerik, megértik, hogyan élt a hétköznapokon, ezért írtam könyvet róla" - mondta Mitch Winehouse, a három évvel ezelőtt tragikus körülmények között elhunyt világhírű brit énekesnő, Amy Winehouse édesapja az MTI-nek Londonból adott telefoninterjúban.

0 Tovább

Mesekönyv készült az Ylvis - What does the fox say? című dalából


Mit mond a róka? - kérdezi a norvég Ylvis a világhírűvé vált dalban. Most egy gyermekkönyvben próbálják majd megoldani ezt az égető problémát.

0 Tovább

Weöres 100 - Kulturális programokkal zárul az emlékév

Az emlékév eseményeit összefoglaló kiadvány bemutatójával és egész napos kulturális programokkal zárul a Weöres Sándor Centenáriumi Év a Művészetek Palotájában szerdán, a magyar kultúra napján, amely egyúttal a költő halálának 25. évfordulója is.

0 Tovább
12
»

bookmixer

blogavatar

Megjelenések, regények, szakkönyvek, szerzők - ez a mixer azért van itt, hogy kikeverje neked az olvasnivalót az internetszerte legfrissebb hírekből!

Utolsó kommentek