Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Seuso-kincsekről szóló kötet jelent meg

Hajdú Éva egykori miniszteri biztos, újságíró A Seuso-kincs című kötetét mutatták be szerdán Budapesten, az ÖrkényKönyvesboltban.

0 Tovább

Fellázadtak a francia könyvesboltok Valerie Trierweiler kötete miatt

Fellázadt jó néhány francia könyvesbolt az ellen, hogy árusítsa Francois Hollande francia elnök volt élettársa, az egykori first lady, Valerie Trierweiler könyvét.

0 Tovább

Márai nyomdokán - A Színésznő címmel jelenik meg kötet

Tolnay Klári születésnapjának előestéjén, szerdán mutatják be a Deák Palotában a Márai nyomdokán - A Színésznő című kötetet, amelyben a Tolnay-emlékév alkalmából meghirdetett irodalmi pályázat nyertes alkotásai olvashatók.

0 Tovább

Megjelent Kiss Gergely önéletrajzi könyve

Életem a játék címmel megjelent Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó önéletrajzi könyve, melyet a Nedbál Miklós, Dobos Sándor, Serényi Péter szerzőhármas jegyez.

0 Tovább

A rendszerváltásról szóló könyveket mutattak be Lakiteleken

A rendszerváltást feldolgozó három könyvet mutattak be csütörtökön Lakiteleken, a Kárpát-medencei Szabadegyetemen, mindhárom kötet a Rendszerváltás Történetét Kutató Intézet és Archívum (Retörki) gondozásában készült el.

0 Tovább

bookmixer

blogavatar

Megjelenések, regények, szakkönyvek, szerzők - ez a mixer azért van itt, hogy kikeverje neked az olvasnivalót az internetszerte legfrissebb hírekből!

Utolsó kommentek