Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Előzményregény készül az Elfújta a szél című klasszikushoz

Közel nyolcvan évvel az Elfújta a szél megjelenése után októberben megjelenik a klasszikus mű előzményregénye, a Ruth's Journey (Ruth utazása) - számolt be róla a The New York Times.

0 Tovább

Különleges könyvvel tisztelegnek Schmidt Éva Kelet-kutató munkássága előtt

Különleges könyvvel tiszteleg a Napkút Kiadó a tizenkét éve elhunyt neves néprajzos és Kelet-kutató, Schmidt Éva munkássága előtt: a vele, róla készült 11 filmben elhangzottakat szerkesztették egy kötetbe.

0 Tovább

A halál megértését segíti láma Ole Nydahl buddhista tanító új könyve

A halál elfogadásáról, folyamatának és törvényszerűségeinek megértéséről, valamint a benne rejlő lehetőségekről szól láma Ole Nydahl világszerte ismert buddhista tanító Félelem nélküli halál című új könyve, amely a nyugati emberek számára hozza közelebb a tibeti buddhista mestereknek a témával kapcsolatos tanításait.

0 Tovább

Anyaportré, családregény és receptgyűjtemény Dés Mihály új könyvében

Édesanyja, az ezerarcú Sütimama portréját festi meg a 77 pesti recept - gasztronómiai anyaregény című új könyvében Dés Mihály. A szerző az MTI-nek elmondta: a Corvina Kiadónál megjelent könyv családregény, anekdotákkal teletűzdelt képeskönyv és megbízható szakácskönyv egyben.

0 Tovább

Kim Leine: pokolra kellett mennem, hogy író lehessek

Budapesten mutatta be magyarul elsőként megjelent könyvét, A Végtelen-fjord prófétáit Kim Leine dán-norvég író, aki az MTI-nek adott interjújában elárulta: gyerekkora óta író akart lenni, de ahhoz, hogy azzá is váljon, először a pokolra kellett mennie.

0 Tovább

bookmixer

blogavatar

Megjelenések, regények, szakkönyvek, szerzők - ez a mixer azért van itt, hogy kikeverje neked az olvasnivalót az internetszerte legfrissebb hírekből!

Utolsó kommentek