Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bemutatták Ókovács Szilveszter zenekritika-kötetét

Kritikám alul. 365 - Minden lapra egy zene címmel jelent meg Ókovács Szilveszter új kötete, amely a szerző több mint egy tucat orgánumban 2001 óta közreadott zenei kritikáiból válogat. A könyvet szerdán mutatták be Budapesten.

0 Tovább

Megjelent Torghelle Sándor önéletrajzi könyve

Torghelle Sándor - A levegő ura címmel megjelent a 42-szeres válogatott futballista önéletrajzi könyve, amelyet Somogyi Zsolttal, a Nemzeti Sport munkatársával közösen jegyez.

0 Tovább

Új monográfia jelent meg Wagnerről

Wagnert és művészetét bemutató új monográfia jelent meg az Európa Könyvkiadó gondozásában.

0 Tovább

Hiánypótló monográfia jelent meg Johannes Brahmsról

Hiánypótló monográfia jelent meg Johannes Brahmsról a világhírű német bariton, Dietrich Fischer-Dieskau tollából. A Holnap Kiadó gondozásában kiadott kötetet hétfőn mutatták be a Pesti Vigadóban.

0 Tovább

Filmmel, honlappal, mobilalkalmazással is népszerűsítik az új fordítású Bibliát

Az interneten terjesztett háromrészes reklámfilmsorozattal, a www.bibliajarat.hu honlappal és mobiltelefonos alkalmazással is népszerűsíti a Magyar Bibliatársulat Alapítvány az új fordítású Bibliát - közölte a Magyarországi Református Egyház kommunikációs szolgálata kedden az MTI-vel.

0 Tovább

bookmixer

blogavatar

Megjelenések, regények, szakkönyvek, szerzők - ez a mixer azért van itt, hogy kikeverje neked az olvasnivalót az internetszerte legfrissebb hírekből!

Utolsó kommentek