Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Megnyitották a Lipcsei Könyvvásárt

Megnyitották szerda este a Lipcsei Könyvvásárt, a német nyelvterület legnagyobb irodalmi közönségfesztiválját, az ünnepségen átadták az Európai Egyetértés Lipcsei Könyvdíját, amelyet Pankaj Mishra indiai szerző kapott meg.

0 Tovább

Gárdonyi Gézával foglalkozik a Magyar Napló új különszáma



Gárdonyi Gézát komplex módon, íróként és emberként is igyekszik bemutatni a Magyar Napló időszakos kiadványa, az Irodalmi Magazin most megjelent száma - mondta el Berecz Mátyás, az egri Dobó István Vármúzeum igazgatója a magazin keddi sajtóbemutatóján az egri várban.

0 Tovább

Hrabal 100 - Bohumil Hrabal kollázsaiból nyílik kiállítás Budapesten

Bohumil Hrabal kollázsai mellett Vladimír Boudník, Zdenek Bouse és Oldrich Hamera cseh képzőművészek grafikáit vonultatja fel egy kiállítás, amely a népszerű cseh író születésének 100. évfordulója alkalmából nyílik kedden az Óbudai Társaskör Galériában.

0 Tovább

Kim Leine: pokolra kellett mennem, hogy író lehessek

Budapesten mutatta be magyarul elsőként megjelent könyvét, A Végtelen-fjord prófétáit Kim Leine dán-norvég író, aki az MTI-nek adott interjújában elárulta: gyerekkora óta író akart lenni, de ahhoz, hogy azzá is váljon, először a pokolra kellett mennie.

0 Tovább

Ma kezdődik a Mindenütt nő rendhagyó nőnapi programsorozat

Ma kezdődik a női alkotókat, női sorsokat és a nők problémáit középpontba állító Mindenütt nő című programsorozat, amelynek keretében március 9-ig számos filmvetítést, kiállítást és kerekasztalbeszélgetést szerveznek országszerte.

0 Tovább

bookmixer

blogavatar

Megjelenések, regények, szakkönyvek, szerzők - ez a mixer azért van itt, hogy kikeverje neked az olvasnivalót az internetszerte legfrissebb hírekből!

Utolsó kommentek