Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

J. K. Rowlingnak újabb krimije jelenik meg álnéven


Újabb krimije jelenik meg Robert Galbraith álnéven a Harry Potter-regényfolyam szerzőjének, J. K. Rowlingnak - számolt be róla a The Guardian című brit napilap.

0 Tovább

Két regénnyel rukkol elő idén Stephen King



Két regénnyel is megörvendezteti idén rajongóit Stephen King: a horror műfajának koronázatlan királyaként ünnepelt amerikai író nyáron és ősszel is piacra dob egy-egy új olvasnivalót.

0 Tovább

Az urbanizáció általános elmélete - Ildefonso Cerdá kötete magyarul

Budapest, 2014. február 13., csütörtök (MTI) - Mintegy százötven évvel első kiadása után magyarul is megjelent a katalán Ildefonso Cerdának a modern urbanisztika elméleti alapvetéseként számon tartott, Az urbanizáció általános elmélete című kötete a Scolar Kiadó gondozásában.

0 Tovább

Az olvasást népszerűsítik a Nemzetközi könyvajándék napon


Budapest, 2014. február 11., kedd (MTI) - Második alkalommal szervezi meg Magyarországon február 14-én a Magyar Gyermekirodalmi Intézet és a Csodaceruza magazin iskolák, könyvtárak, önkormányzatok és különböző szervezetek összefogásával a Nemzetközi könyvajándék napot az olvasás népszerűsítésére.

0 Tovább

Magyarország lesz a 33. Isztambuli Nemzetközi Könyvvásár díszvendége

Budapest, 2014. február 11., kedd (MTI) - A török szervezők és a Balassi Intézet megállapodása alapján 2014 novemberében Magyarország díszvendégként lesz jelen a 33. Isztambuli Nemzetközi Könyvvásáron.

0 Tovább

bookmixer

blogavatar

Megjelenések, regények, szakkönyvek, szerzők - ez a mixer azért van itt, hogy kikeverje neked az olvasnivalót az internetszerte legfrissebb hírekből!

Utolsó kommentek