Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Januárban újabb kurzus indul a Magyar Írószövetség Íróiskolájában

Januárban újabb kurzus indul a Magyar Írószövetség öt éve alapított Íróiskolájában, amelynek hallgatói fejleszthetik íráskészségüket, emellett sokszínű képet kaphatnak a 20. és 21. századi magyarirodalomról is.

0 Tovább

Indrek Hargla: Melchior, a patikárius és a Szent Olaf-templom rejtélye

Négyszer tettem vissza a bolti könyvespolcra a könyvet - mert ostoba voltam. Életem egyik legizgalmasabb olvasmányélménye lett a Melchior, a patikárius: lebilincselő olvasmány, izgalmas cselekményű krimi és belépő egy számomra teljesen ismeretlen világba.

0 Tovább

Felejtsük el a tachyon űrhajót! - A kevesek kiváltsága a sci-fi?

Bizonyára sokunkkal előfordult már, hogy egyébként olvasni kedvelő barátunknak megpróbáltunk kölcsön adni egy jó scifit, de a barátunk már a borítót meglátva elhúzta száját, lelkesedésünket kétkedve fogadta, és ha mégis rátukmáltuk a könyvet, hogy higgye el, ez tényleg jó, pár hónapig ücsörgött rajta, majd bevallotta, hogy tőle ez tényleg nagyon távol áll. Pedig szeret olvasni, tehát nem ezzel volt a baj. Akkor mi lehet a gond? Miért nem okozott örömet neki, ami pedig bennünket olyannyira fellelkesített? Most lépjünk túl az ízlések és pofonok kérdésén, (hisz ahogy egy költő barátom fogalmazott, az ízlésekről csak pofozkodni lehet).

0 Tovább

A nagy füzet - Szöllősi Géza és Dobos Tamás kiállítása a NextArtban

Agota Kristof (Kristóf Ágota) A nagy füzet című kisregénye, illetve Szász János abból készített filmje inspirálta Szöllősi Géza kollázsait és Dobos Tamás fotóit, amelyekből hasonló címmel nyílt kiállítás csütörtök este a budapesti NextArt Galériában.

0 Tovább

bookmixer

blogavatar

Megjelenések, regények, szakkönyvek, szerzők - ez a mixer azért van itt, hogy kikeverje neked az olvasnivalót az internetszerte legfrissebb hírekből!

Utolsó kommentek