Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Versünnep - Vers- és prózamondó fesztivál a család európai éve jegyében


Budapest, 2014. január 29., szerda (MTI) - A család európai éve jegyében, egyúttal az I. világháború kitörésének 100. évfordulója alkalmából rendez vers- és prózamondó fesztivált a Versünnep Alapítvány és a Bánffy György Kulturális Szalon.

0 Tovább

Weöres 100 - Kulturális programokkal zárul az emlékév

Az emlékév eseményeit összefoglaló kiadvány bemutatójával és egész napos kulturális programokkal zárul a Weöres Sándor Centenáriumi Év a Művészetek Palotájában szerdán, a magyar kultúra napján, amely egyúttal a költő halálának 25. évfordulója is.

0 Tovább

A magyar kultúra napja - Programok a külföldi magyar intézetekben

Idén is színes programokkal ünneplik a külföldi magyar intézetek a magyar kultúra napját - közölte a Balassi Intézet hétfőn az MTI-vel.

0 Tovább

A magyar kultúra napja - Erdélyben is több rendezvénnyel ünnepelnek


Erdélyben maratoni felolvasással, kulturális díj átadásával, kiállításokkal, koncertekkel és filmvetítéssel ünneplik meg a magyar kultúra napját.

0 Tovább

Egy tervezett Nyirő-megemlékezés ellen tiltakozik a Romániai Zsidó Közösségek Föderációja

Gazda Árpád, az MTI tudósítója jelenti:
Egy szerdára tervezett gyergyószentmiklósi Nyirő József-megemlékezés ellen tiltakozik a Romániai Zsidó Közösségek Föderációja (FCER).

0 Tovább

bookmixer

blogavatar

Megjelenések, regények, szakkönyvek, szerzők - ez a mixer azért van itt, hogy kikeverje neked az olvasnivalót az internetszerte legfrissebb hírekből!

Utolsó kommentek