Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Megjelent Torghelle Sándor önéletrajzi könyve

Torghelle Sándor - A levegő ura címmel megjelent a 42-szeres válogatott futballista önéletrajzi könyve, amelyet Somogyi Zsolttal, a Nemzeti Sport munkatársával közösen jegyez.

0 Tovább

Új monográfia jelent meg Wagnerről

Wagnert és művészetét bemutató új monográfia jelent meg az Európa Könyvkiadó gondozásában.

0 Tovább

Gelencsér Gábor könyve "izgalmas kalandregény" a magyar film fél évszázadáról

Gelencsér Gábor Az eredendő máshol - Magyar filmes szólamok című tanulmánykötete a magyar film utóbbi fél évszázadának "izgalmas kalandregényeként" olvasható - mondta el Hirsch Tibor filmtörténész az 85. Ünnepi Könyvhétre megjelent könyvről.

0 Tovább

Korabeli cikkek alapján idézi fel a békeidők utolsó napjait Gerő András új könyve

A Merénylettől hadüzenetig című kötet a történelmi Magyarország területéről származó, 60 sajtótermék cikkei alapján készült szövegválogatás, amely a Ferenc Ferdinánd és felesége ellen 1914. június 28-án elkövetett merénylet, majd a Monarchia, 1914. július 28-i hadüzenete között eltelt 31 nap történéseit dolgozza fel a korabeli közhangulat és közérdeklődés alapján - mondta el a kötetet szerkesztő Gerő András történész az MTI-nek.

0 Tovább

Könyvhét - Megnyílt a budapesti rendezvény

Megnyílt a 85. Ünnepi Könyvhét és a 13. Gyermekkönyvnapok budapesti eseménysorozata csütörtökön a Vörösmarty téren. A rendezvényt megnyitó Spiró György Kossuth-díjas író azt hangsúlyozta: a jelen korban a szépirodalom az egyetlen megbízható emlékezetünk.

0 Tovább

bookmixer

blogavatar

Megjelenések, regények, szakkönyvek, szerzők - ez a mixer azért van itt, hogy kikeverje neked az olvasnivalót az internetszerte legfrissebb hírekből!

Utolsó kommentek