Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Gárdonyi irodalmi fesztivál kezdődik Egerben

A II. Gárdonyi Géza Irodalmi Fesztivált csütörtöktől vasárnapig rendezik meg Egerben, ahol koncertek, irodalmi műsorok és irodalmi játszóházak színesítik a programot, vasárnap pedig születésnapi kerti ünnepélyt tartanak az író házában - tájékoztatta az MTI-t a szervező Dobó István Vármúzeum munkatársa kedden.

0 Tovább

Jövő héten újra FISZ-tábor

Mások mellett Tompa Andreával és Tolnai Ottóval is találkozhatnak a résztvevők a Fiatal Írók Szövetsége (FISZ) által harmadik alkalommal megrendezett visegrádi nyári táborban július 23. és 27. között, ahol idén először a próza-, líra- és kritika- mellett műfordító műhelyt is indítanak.

0 Tovább

Nem tárgyalja a Sherlock Holmes-művek szerzői jogi ügyét az amerikai legfelsőbb bíróság

Az Egyesült Államok legfelsőbb bírósága nem fogadja be a keresetet, amelyet Sir Arthur Conan Doyle skót író örökösei nyújtottak be annak érdekében, hogy megakadályozzák egy Sherlock Holmes-művekre épülő könyv megjelenését.

0 Tovább

Márai nyomdokán - A Színésznő címmel jelenik meg kötet

Tolnay Klári születésnapjának előestéjén, szerdán mutatják be a Deák Palotában a Márai nyomdokán - A Színésznő című kötetet, amelyben a Tolnay-emlékév alkalmából meghirdetett irodalmi pályázat nyertes alkotásai olvashatók.

0 Tovább

Megjelent Kiss Gergely önéletrajzi könyve

Életem a játék címmel megjelent Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó önéletrajzi könyve, melyet a Nedbál Miklós, Dobos Sándor, Serényi Péter szerzőhármas jegyez.

0 Tovább

bookmixer

blogavatar

Megjelenések, regények, szakkönyvek, szerzők - ez a mixer azért van itt, hogy kikeverje neked az olvasnivalót az internetszerte legfrissebb hírekből!

Utolsó kommentek