Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Konferencia Ady modern, nyugatos magyarságáról

Ady Endre modern, nyugatos magyarságáról, bizonyos vonatkozásaiban megkopott, más szempontból nagyon is aktuális életművéről rendeztek konferenciát a Politikatörténeti Intézetben Budapesten csütörtökön.

0 Tovább

Multimediális kiállítás a beat mozgalomról a Lumúban

Film- és hangfelvételeken, fotókon, kéziratokon, számos eddig soha nem látható dokumentumon keresztül idézi fel Ginsberg, Kerouac, Burroughs és társaik alakját, a beat mozgalom történetét a Beat-nemzedék - Allen Ginsberg című kiállítás, amely szombattól látható a Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeumban (Lumú).

0 Tovább

Toll a füledbe! - abszurd szövegek pályázata a Librariusnál

Toll a füledbe! címmel abszurd szövegek írására hirdetett pályázatot a Librarius.hu irodalmi közösségi weboldal. A versenyre november 10-ig lehet elküldeni a háromezer karakternél nem hosszabb írásokat.

0 Tovább

Pannon versfesztivál Zalaegerszegen

Pannon versfesztivál címmel a kortársköltészetet népszerűsítő programsorozat kezdődik október 25-én Zalaegerszegen.

0 Tovább

Komoly viták a 65. Frankfurti Könyvvásáron

Kedden nyílt meg az igen nívós Frankfurti Könyvvásár, immár 65. alkalommal, és máris számos feszültség került a felszínre az eseményen.

0 Tovább

bookmixer

blogavatar

Megjelenések, regények, szakkönyvek, szerzők - ez a mixer azért van itt, hogy kikeverje neked az olvasnivalót az internetszerte legfrissebb hírekből!

Utolsó kommentek