Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elhunyt Tom Clancy

Elhunyt 66 esztendős korában Tom Clancy bestseller-író, a népszerű Jack Ryan-regények szerzője - közölte szerdán a The New York Times.

0 Tovább

A 75 éve elhunyt Karinthy Frigyesre emlékeznek

Közös programmal emlékezik a 75 éve meghalt Karinthy Frigyes íróra a Petőfi Irodalmi Múzeum és a Hadik Kávéház októberben.

0 Tovább

Újra megjelentek Puskin cenzúrázatlan levelei Oroszországban!

A kiadványok a 19. századi orosz költő verseit, prózai alkotásait és dramaturgiáit, valamint 1815 és 1837 közötti levelezését tartalmazzák szerkesztői és hatósági javítások, kihúzások nélkül.

0 Tovább

Szent István király lesz a határon túli magyar irodalom napjainak témája péntektől Székesfehérváron

Szent István lesz a központi témája A határon túli magyar irodalom napjainak, amelyet október 4-től 7-ig rendez meg a Vörösmarty Társaság Székesfehérváron.

0 Tovább

Felejtsük el a tachyon űrhajót! - A kevesek kiváltsága a sci-fi?

Bizonyára sokunkkal előfordult már, hogy egyébként olvasni kedvelő barátunknak megpróbáltunk kölcsön adni egy jó scifit, de a barátunk már a borítót meglátva elhúzta száját, lelkesedésünket kétkedve fogadta, és ha mégis rátukmáltuk a könyvet, hogy higgye el, ez tényleg jó, pár hónapig ücsörgött rajta, majd bevallotta, hogy tőle ez tényleg nagyon távol áll. Pedig szeret olvasni, tehát nem ezzel volt a baj. Akkor mi lehet a gond? Miért nem okozott örömet neki, ami pedig bennünket olyannyira fellelkesített? Most lépjünk túl az ízlések és pofonok kérdésén, (hisz ahogy egy költő barátom fogalmazott, az ízlésekről csak pofozkodni lehet).

0 Tovább

bookmixer

blogavatar

Megjelenések, regények, szakkönyvek, szerzők - ez a mixer azért van itt, hogy kikeverje neked az olvasnivalót az internetszerte legfrissebb hírekből!

Utolsó kommentek