Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy orosz hazafi - Szolzsenyicin-kiállítás a Terror Házában

Egy orosz hazafi - Alekszandr Szolzsenyicin (1918-2008) címmel mutatja be a nagy hatású ellenzéki orosz író életművét a Terror Háza Múzeum szombaton megnyílt kiállítása.

0 Tovább

Kővé vált betű: olvasni mindörökké!

Az olvasás igazi emberi, emberhez méltó tevékenység - annyira, hogy számos tehetséges szobrász állított emléket neki. Ezek a szépséges, nyugalmat sugárzó műalkotások állhatnak parkokban, könyvtárakban, kertekben, köztereken, de feltűnhetnek gótikus katedrálisok homlokzatán, templomokban is. Mind-mind az olvasást és az olvasó embert dicsérik.
0 Tovább

A nagy füzet - Szöllősi Géza és Dobos Tamás kiállítása a NextArtban

Agota Kristof (Kristóf Ágota) A nagy füzet című kisregénye, illetve Szász János abból készített filmje inspirálta Szöllősi Géza kollázsait és Dobos Tamás fotóit, amelyekből hasonló címmel nyílt kiállítás csütörtök este a budapesti NextArt Galériában.

0 Tovább

A cenzúra bajnokai

A gyerekkönyvek "megtisztítására" indítottak kampányt Kínában.

0 Tovább

Új magyar stand lesz a Frankfurti Könyvvásáron

Budapest, 2013. szeptember 17., kedd (MTI) - Új nemzeti standon mutatkozik be Magyarország az október 9-én kezdődő frankfurti nemzetközi könyvvásáron: a száz négyzetméter alapterületű pavilon a könyvek mellett Magyarország turisztikai, kulturális értékeire is felhívja a figyelmet.

0 Tovább

bookmixer

blogavatar

Megjelenések, regények, szakkönyvek, szerzők - ez a mixer azért van itt, hogy kikeverje neked az olvasnivalót az internetszerte legfrissebb hírekből!

Utolsó kommentek